Tursoy Nakliyat

FİRMA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres Balıkçıoğlu Cad. Zerdalilik Mah. Balıkçıoğlu Apt. No:20 Muratpaşa/ANTALYA

İl / İlçe Antalya / Merkez

Telefon 05378661243

Telefon 2 -

Faks -

GSM 05378661243

FİRMA KAMPANYALARI
-
FİRMA HAKKINDA

Tursoy  Evden Eve Nakliyat kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.
   Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda yenilikçi uygulamalar geliştirerek ve teknolojiyi en üst seviyede kullanarak ulusal ve uluslararası alanlarda kârlı-verimli şirketler yaratmak ve Türkiye ekonomisine yön veren en önemli aktörlerden birisi olmak.
Ürün ve hizmetlerinde kaliteden taviz vermeden müşteri memnuniyetini ön planda tutarak topluma ve çevreye pozitif katkı sağlayan, faaliyetlerinden elde ettiği başarılar ile hedeflerini her geçen gün yükseltip, daha geniş kitlelere hizmet sunmayı kendisine amaç edinen öncü bir grup olmak.
Değerlerimizden taviz vermeden ve yer aldığımız her alanda farklılık yaratarak, katma değeri yüksek yeni yatırımlar gerçekleştirmek ve bulunduğumuz ülkelerde, sektörlerde lider konuma yükselmek.
   Tursoy Nakliyat Türkiye geneline, tüm 81 vilayetten diğer illere evden eve nakliyat hizmetini sunmaktadır.  Ev taşıma işi, zahmetli, zahmetli olduğu kadar da zor bir iştir. Nice emeklerle çalışıp edindiğiniz eşyalarınızı, profesyonel ve işinin uzmanı olan firmalara taşıtmak istersiniz. Biz bunun bilincindeyiz sizin ve eşyalarınızın değerini biliyoruz.
   Gerek taşınma öncesi gerekse  taşınma sonrası verdiğimiz kaliteli hizmet sayesinde bu işin uzmanı olduğumuzu her seferinde ispatlıyoruz.  Evden eve taşımacılık hizmetimizi kısaca anlatacak olursak. Eşya sahibi ile ön görüşme yapan firmamız yetkilisi müşterisiyle eşya tespiti yapmak için belirlediği randevu saatinde eşyaların bulunduğu eve bizzat gelerek  ekspertizini yaptıktan sonra bir program hazırlar
   Bu programda tespiti yapılan eşyaların kalitesi, yoğunluğu ve diğer kriterlere göre gerekli araç ve ekipman, kamyon, personel, ambalaj malzemeleri ve alet adavetlerini hazır bulundurur.  Belirlenen  taşınma günü ve saatinde aracımız ve ekipmanımız adres de olur.Eşya sahibi daha önce özel eşyalarını toplamış ve kaldırmış olursa ekibimiz daha rahat çalışabilir. 
   Evden eve taşımacılık kesinlikle hafife alınacak bir iş değildir, bizde bu iş de uzman ekibimiz ile size en iyi hizmeti sunuyoruz.



FİRMA RESİMLERİ


Firma tarafından oluşturulmuş fotoğraf galerisi bulunmamaktadır.

NAKLİYE FİRMASINI DEĞERLENDİRİN
Firmaya yorum yapmak için giriş yapmanız gerekmektedir.

FİRMANIN HIZLI DUYURULARI

    Firmanın eklenmiş duyurusu bulunmamaktadır.

    FİRMAYA MESAJ GÖNDER

    MESAJ GÖNDER

    ETİKETLER

    E-BÜLTEN'E KAYDOLUN :
    E-Posta Listemize Katılın
    twitter icon facebook icon BİZİ TAKİP EDİN :